Tuesday, December 29, 2015

Scriu rar, mi-ar placea sa scriu mai mult si as fi de-a dreptul incantata daca as avea si talent :). Nu cred ca e cazul dar ce mai conteza, sunt lucruri pe care simt ca nu le pot impartasii cu nimeni si atunci sub protectia anonimatului scriu. Am inceput sa urasc pe toata lumea pe principiul ca "mama prostilor e mereu gravida". Sunt multi si sunt peste tot. Ma lupt cu ei zilnic.... iar cateodata mi-o fur rau de tot.
Imi fut una peste ochi de nu ma vad !!! Cad, ma ridic, merg vrand nevrand mai departe, dar sufletul mi se umple de ura. Nu uit si nu iert ! Poate nu fac decat sa-mi fac rau mie, se duc dracu' toate iluziile..
O zdreamta cunoscuta intr-o vacanta isi trimite un an de zile mesaje cu prietenul meu. Merg cu naivitatea pana in panzele albe pentru ca mi se pare incredibil ca el, acel EL care e departe de a fi Fat Frumos s-ar putea uita la aia ca de.... batrana, uratica...s.a.m.d.  Inca un sut in fund, inca o criza de plans, inca o drama in viata, inca o umilinta, inca un hai sa trecem peste ca ce dracu' sa facem avem o varsta, o casa de impartit si inca o data simt cum ma umplu de ura, Pe el pe ea pe toti si pe toate.
Pui in balanta lucrurile bune si lucrurile rele. Poate cele bune fac ca balanta sa se incline in favoarea lui, dar cele rele sunt niste lectii atat de dureroase incat nu reuseste sa se compeseze nimic.
Cum e sa iesi la restaurant cu prietenul tau, iar el - care chiar e cat un porc- sa manance ca atare, iar tu sa iti iei o limonada ptr ca nu aveti bani....Deci fuck off. Umilinta e prea mare, iar tu nu mai ai energie nici sa te certi. Nici nu te mai intereseza, nici nu mai vrei sa schimbi.. Nimic ! Poate doar sa se intample o minune sa scapi nabii de el sa fii singura, eventual stabila din punct de vedere financiar, si linistita.
Primesc pe fata propunerii de a face sex de la un tip insurat cu doi copii, fata de care nu simt nici o atractie , poate doar o curiozitate sau simpla posibilitate ca facand asta voi iesi din cotidian. Nici macar nu ma retine vreo problema morala, pur si simplu mi-e prea scarba de tot si de toate ca sa ma complic cu orice.
Am prietene de varsta mea care sunt disperate ca sunt singure, care viseaza iubiri ca in filme si tot felul de kkt-uri si mi se pare de-a dreptul incredibil. O relatie nu face decat sa duca futaiul la un alt nivel. Mai rau, mai lipsit de libertate... Pe masura ce trece timpul sunt din ce in ce mai dezamagita de oamenii de langa mine.
Chiar si cei pe care ii credeai buni au rautati, interese, meschinarii........altii de la care nu ai asteptari reusesc totusi sa te uimeasca prin nivelul la care duc nesimtirea, prin felul cum se folosesc de cei de langa ei, prin tot.
Rezolutii ptr Noul An...........Fuck all and silence !!!